Извештај са Треће седнице органа удружења

Дана 29.06.2019.год. одржана је Трећа седница органа удружења.

Анализиран је рад удружења у периоду између две седнице и закључено је да су задаци квалитетно реалозовани, осим задатка  „Наставак планског рада на ширењу база чланства“. Основни разлог недовољне реализације наведеног задатка је непотпуно ангажовање чланова органа удружења по територијалној надлежности.

Анализирано је и одсуство једног броја чланова органа удружења са редовних седница и закључено је да ти чланови требају учинити одговорније напоре за редовно присуство заједничким активностима , те да се за то учине одговорним и председници органа удружења.

Усвојен је и закључак да се у медијској промоцији удружења треба у значајнијем обиму ангажовати  „Тим за медијску и информатичку подршку“ и да се његов рад редовно анализира на седницама органа Удружења.

Вођена је дискусија о предстојећим локалним, покрајинским и републичким изборима, предвиђеним за прву половину идуће године, првенствено са аспекта могућег учешћа удружења на истим.  Усвојен је закључак да Извршни одбор припреми  „План мера и активности у припреми за предстојеће изборе“ и презентује га на наредној седници органа удружења, након чега ће бити дефинисани конкретни задаци у вези наведеног садржаја.

Вођена је дискусија о избору Повереника и организацији промоције удружења у једном броју локалних самоуправа, након чега је усвојен закључак о конкретним задацима у вези наведеног садржаја.

Након дискусије о односу Србије и ЕУ , усвојен је закључак да се сви досадашњи ставови по овој тематици, који су усвојени на овој и претходним седницама органа удружења, обједине у један акт и да се исти презентује на наредној седници органа удружења.

Овај унос је објављен под Uncategorized. Забележите сталну везу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *