Извештај са Друге седнице

Дана 10. 05. 2019. г. одржана је Друга заједничка седница органа удружења. Анализиран је рад удружења у протеклом месечном периоду и закључено је да су задаци који су били планирани делимично извршени, у складу са могућностима и расположивим ресурсима. Констатовано је да се почело са промоцијом удружења на нивоима локалних самоуправа и са ширењем мреже пријатеља.

У Пожаревцу је одржана промоција удружења уз видео-презентацију којој је присуствовало тридесет и два лица од четрдесет колико их је добило пригодне позивнице. У удружење се одмах учланило двадесет и два лица, а осморо их је потписало листу подршке удружењу (листу пријтеља удружења).

Разматрани су проблеми у реализацији планираног развоја базе чланства. Истакнуто је да је најважнији облик учествовања представника удружења у јавном животу наше земље гостовање наших представника на појединим телевизијама. У том смислу је наведено гостовање г-дина Луке Мркобраде на ТВ „Славија“ и гостовање г-дина Миодрага Вукмировића на ТВ „Сунце“ из Аранђаловца, ТВ „Коперникус“ два пута, и ТВ „Наша“ два пута.  Прихваћен је и позив  „Новосадске телевизије“  да г-дин Вукмировић буде гост ове ТВ куће.

Договорено је да се на следећој седници органа удружења настави са разговором на теме о КиМ, евро-интеграцијама и војно-политичким савезима како би се дошло до заједничког става органа удружења по тим питањима.

Разматрана су и нека питања из садржаја логистичког обезбеђења, која у значајној мери условљавају реализацију и планских и актуелних задатака удружења.

Овај унос је објављен под Uncategorized. Забележите сталну везу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *